Advertise Here

Despre infertilitate, despre cum o putem invinge, despre femei si minunile lor

- Another Blogger Blog's

Indicatii ale napraznicului




- Sterilitate la barbati, impotenta – in timpul sezonului, cand napraznicul se poate recolta crud, se administreaza sucul: 6 linguri pe zi. In rest, se administreaza pulberea de napraznic, cate o lingurita de patru ori pe zi. Are efecte mai ales in impotenta hormonala si psihica (mai putin in cea vasculara), o cura durand 3-6 luni, pentru a avea rezultate de durata.

- Sterilitate la femei, tulburari de ciclu menstrual (sangerari prelungite, amenoree) - se administreaza napraznicul sub forma de pulbere, cate o lingurita de patru ori pe zi, pe stomacul gol. Terapeutul austriac Rudolf Breuss relata ca a folosit ceaiul de napraznic pentru a trata opt cupluri care nu puteau avea copii. Ambii parteneri au baut zilnic 2-3 cani de napraznic si, dupa mai putin de un an, toate femeile erau insarcinate, ulterior nascand copii sanatosi.

- Fibrom uterin, chisturi ovariene, tumori benigne in general – cercetari foarte recente au pus in evidenta faptul ca napraznicul contine, intr-o cantitate neobisnuit de mare, germaniu, un oligoelement cu efect de stimulare a oxigenarii celulare deosebit de puternic. Or, se pare ca aceasta intensificare a oxigenarii celulare este cheia vindecarii tumorilor atat maligne, cat si benigne. Se fac cure indelungate (minimum 6 luni) cu napraznic, administrat sub forma de pulbere – 3-4 lingurite pe zi.

- Cancer pulmonar, mamar, intestinal, uterin – un medic spaniol, V. Ferrandiz, a urmarit mai multe cazuri de cancer, cu diverse localizari, tratate exclusiv cu napraznic. In Spania si Portugalia, zone in care napraznicul este foarte popular, s-au inregistrat numeroase cazuri de cancer vindecate cu aceasta planta. In mod traditional, se administreaza dimineata o lingurita cu varf de pulbere de napraznic amestecata cu un galbenus de ou crud, iar pe parcursul zilei se ia de inca trei ori cate o lingurita de pulbere de napraznic pe stomacul gol. Tratamentul se asociaza cu regim vegetarian cu foarte multe cruditati, durand minimum un an. Se poate asocia cu alte plante si remedii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu