Advertise Here

Despre infertilitate, despre cum o putem invinge, despre femei si minunile lor

- Another Blogger Blog's





Se pare ca in Orientul Indepartat, unde se consuma foarte multa soia, sunt mai rare cazurile de cancer si problemele cauzate de menopauza. Soia contine un antioxidant care poate reduce bufeurile de caldura si impiedica dezvoltarea tumorilor canceroase. De asemenea, s-a demonstrate ca soia este de mare ajutor in lupta cu colesterolul.

De ce sã consumãm SOIA?

Preparatele din soia ajutã la reducerea decesului din cauza bolilor inimii pentru cã nu conþin colesterol si sunt bogate în fibre.

Preparatele din soia reduc riscul cancerului de sân în procent de 60% dacã sunt consumate încã din copilãrie, ajutã femeilor în perioada de menopauzã si încetinesc/reduc pierderea de calciu.

Boabele de soia, contin o moleculã asemãnãtoare estrogenului care se ataseazã receptorilor de estrogen pentru a opri substantele dãunãtoare, cum ar fi nonifenolul, sã afecteze amprenta geneticã. Deci, soia ajutã la echilibrarea hormonalã!

Mâncãrurile din soia sunt gustoase si dau o energie specificã ce sporeste bunadispozitie si stimuleazã regenerarea psiho-fizica

Cercetãrile colaborate ale Universitãtii Chineze din Hong Kong si ale Universitãþii din Manchester, sustin cã boabele de soia au calitatea de a ne proteja împotriva dezvoltãrii cancerului de prostatã si a celui mamar. Nivelul izoflavonoidelor din sânge a fost stabilit a fi de 110 ori mai mare în cazul japonezilor cu o incidentã scãzutã a cancerului de prostatã, decât în cazul finlandezilor. Femeile japoneze cu risc redus de dezvoltare al cancerului mamar, prezintã deasemeni niveluri mult mai ridicate de izoflavonoide(de genul genistein si daidzein) în comparatie cu femeile din alte societãti industrializate. Un studiu recent al WCRF, urmãrind comportamentul acelorasi douã izoflavonoide confirmã cã, consumul de soia regulat si pe termen lung, mãreste efectul de protectie împotriva aparitiei si dezvoltãrii formelor de cancer. Cele mai bogate surse de izoflavonoide sunt laptele din soia, iaurtul de soia si tofu, în timp ce produsele mult procesate, sunt sursa cea mai sãracã!

Cercetãtorii considerã cã soia inhibã în cancer dezvoltarea a noi vase de sânge, înfometând astfel tumoarea si stopând dezvoltarea ei.

Scoala de Medicinã din cadrul Universitãtii din Pennsylvania, sustine cã inhibitorul de proteinazã Bowman-Birk(IBB) din soia, reprezintã un alt compus anticancer cheie care poate suprima formarea tumorilor cu 71%.

Preparatele din soia reduc riscul problemelor digestive, deoarece contin multe fibre. Adãugate într-o digestie sãnãtoasã reduc sansele aparitiei cancerului de colon si renal.

Soia, contine lecitina, o substantã nutritionalã esentialã pentru functionarea armonioasã a creierului. Lecitina mai are si alte roluri ca de exemplu: împiedicã depunerea grãsimilor din sânge pe peretii vaselor sanguine, ajutã la eliminarea colesterolului, combate ateromul, are proprietati antioxidante.

Preparatele din soia sunt ideale pentru oamenii care au o intolerantã la lactozã sau sunt alergici la laptele traditional de origine animalã.

Preparatele din soia sunt foarte potrivite pentru tratamentele dietetice ale diabeticilor, pentru cã boabele de soia au un nivel scãzut de glucide si nu contin colesterol. (Decesurile din cauza inimii sunt frecvente la diabetici).

Preparatele din soia pot fi folosite ca sursã de proteine într-o curã vegetarianã, deoarece contin necesarul de aminoacizi pentru intreþinerea normala a metabolismului, regenerarea pielii si crestere.

Soia, este o sursã de proteinã foarte ieftinã.

Din laptele de soia se pot prepara un numãr imens de retete de produse delicioase, sãnãtoase si pe toate gusturile, cum ar fi spre exemplu: brânzã diferite varietãti, mici, chiftele, budincã, înghetatã, pate, iaurt, kefir, diverse creme, ciocolatã, supã, fripturã, salam, sarmale, maionezã, prãjiturã, pâine, drob, piftie si multe altele.

Oamenii de stiintã afirmã cã produsele din soia contribuie foarte mult la sãnãtatea omului

1 comentarii:

Tariff spunea...

Bună ziua, deoarece vrei să citești acest lucru, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este o femeie spirituală puternică, numită Dr. Dawn acuna, pe care am întâlnit-o citind un articol online, ea m-a ajutat cu un vraja care l-a readus pe sotul meu dupa ce sotul meu m-a parasit de peste 8 luni, ea a facut o vraja care m-a ajutat sa ramana insarcinata pentru sotul meu si acum avem 2 copii frumosi, acum viata mea de cuplu merge perfect bine, ce sa mai cer .... ai o problemă pe care vrei să o rezolvi?

*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă vrei să te împaci cu soțul tău.
*Dacă trebuie să vindeci orice fel de boală.
*Dacă doriți să opriți avortul spontan.
Și mulți alții, zori acuna te va uimi cu marile ei Puteri. contactați-o pe whatsapp: {+2348032246310}
E-mail: { dawnacuna314@gmail.com }

Trimiteți un comentariu